Bootstalling

In de wintermaanden doet u er goed aan om uw boot veilig en droog te stallen. De bootstalling van Buikema Stalling en Onderhoud biedt een speciaal ingerichte winterstalling om uw boot gedurende de winterperiode in goede conditie te houden.

Overdekte botenstalling

Voor het stallen van uw boot heeft u de keuze uit een verwarmde en onverwarmde stalling. Beide zijn verlicht, goed geventileerd en bieden stroomvoorziening voor het verrichten van kleine onderhoudswerkzaamheden die u wilt uitvoeren tijdens de wintermaanden.

Alles onder één dak

Wij bieden hulp bij het winterklaar maken van uw boot. Daarnaast is ook een onderhoudsbeurt aan de motor van uw boot mogelijk. Zo kunt u direct aan het begin van het vaarseizoen weer veilig het water op. Dat is de zorgeloze stalling van Buikema. Alles op één locatie, goed geregeld!

Transport

Buikema Stalling en Onderhoud grenst aan twee jachthavens. Dit maakt het transport van uw boot eenvoudig. Heeft u geen boottrailer? Geen probleem! Wij kunnen u hiervan voorzien. We zijn ervaren in het bouwen van werftrailers tot 18 ton en kunnen deze aanpassen aan uw boot.

Tarief

Onverwarmde hal
Boten < 2,30 m breed: € 70,00 per strekkende meter
Boten > 2,30 m breed: € 44,00 per m2

Verwarmde hal
Boten < 2,30 m breed: € 107,00 per strekkende meter
Boten > 2,30 m breed: € 62,50 m2

Toelichting bij berekening strekkende meter: de totale lengte, inclusief dissel.

Trailerhuur is afhankelijk van de grootte van uw boot en varieert van €50,00 tot €125,00 per jaar.

Een mooi vaarseizoen begint bij Buikema Stalling en onderhoud. Neem contact op.