Nieuws

De eerlijkste caravanverzekering van Nederland vindt u bij Stalling Zeker!

Klanten van een bij Stalling Zeker aangesloten stalling zoals Buikema Stalling en Onderhoud kunnen gebruik maken van de eerlijkste caravanverzekering van Nederland. Met deze verzekering verzekert u de caravan het hele jaar tegen brand, storm, diefstal of poging daartoe. Daarnaast kunt u de caravan allrisk verzekeren waarbij u alleen de premie betaalt voor de dagen dat de caravan buiten de stalling verblijft.

Uit onderzoek blijkt dat 57% van de klanten van een caravanstalling maximaal tot 6 weken met hun caravan op pad gaan. 62% van de caravanbezitters haalt niet vaker dan tweemaal per jaar de caravan uit de stalling. Waarom zou u dan het hele jaar door premie betalen voor uw allrisk caravanverzekering? Stalling Zeker biedt als enige de unieke pay-as-you-go caravanverzekering. Kies ook voor deze unieke caravanverzekering en bespaar flink op de jaarpremie!

Wij vinden het niet meer dan logisch dat wanneer u de caravan maar 6 weken per jaar gebruikt, u niet dezelfde premie hoeft te betalen voor uw allriskverzekering als iemand die 6 maanden met zijn caravan op pad is. Daarom biedt Stalling Zeker de eerlijkste caravanverzekering van Nederland aan. In onze automatisering wordt bijgehouden wanneer u met de caravan buiten de stalling bent en alleen voor die dagen betaalt u de allrisk premie. Ze gaan uit van een gemiddelde van 48 dagen per jaar. Blijkt aan het eind van het jaar dat u caravan minder dagen buiten de stalling is geweest, dan krijgt u de teveel betaalde premie terug. Wel zo eerlijk, toch?

Staat uw caravan bij Buikema Stalling en Onderhoud in de stalling? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de knop hieronder.

Offerte aanvragen