Over Buikema

Wij zijn Buikema Stalling en Onderhoud. Al ruim 30 jaar zorgeloze stalling met totaalservice!

Hoe het ooit begon

In 1985 hebben Derk en Tineke Buikema het familiebedrijf overgenomen. In die tijd was dat een stalling met een klein aantal caravans en boten. De vraag naar een professionele caravanstalling was groot en D.J. Buikema Boot,- en Caravanstalling  groeide, waardoor de voorheen witlofkassen plaats hebben gemaakt voor de huidige loodsen.

Meer dan alleen stalling

In 1997 is Taco Smit in vaste dienst getreden. Door zijn auto-technische achtergrond is hij zich steeds meer gaan specialiseren in onderhoud en schadeherstel van caravans. Hierdoor ontstond de unieke formule, alles onder één dak. Een professionele stalling met als doel uw kostbare bezit veilig onderdak te bieden. Naast de goed beveiligde en geventileerde loodsen kon u vanaf die tijd terecht voor BOVAG-onderhoud, reparaties en schadeherstel aan caravans, campers, aanhangwagens en boten. In 2016 was het voor Derk en Tineke tijd om het stokje over te dragen aan hun zoon Roelof en Taco Smit. Beide zijn nu mede-eigenaar en met de nieuwe naam Buikema Stalling en Onderhoud klaar voor de toekomst!

Topstallingen

Samen doen Taco en Roelof er alles aan om te blijven groeien. Daar helpt het BOVAG-schild bij, maar ook de mede oprichting van Topstallingen.nl. Een samenwerkingsverband waar op dit moment 11 BOVAG-stallingsbedrijven door heel Nederland lid van zijn. Topstallingen.nl garandeert goede en veilige stalling en biedt een betrouwbare hoge standaard voor service en kwaliteit.

Contact

Meer weten over Buikema Stalling en Onderhoud? Neem contact op voor meer informatie.