Caravanstalling

Uw caravan of vouwwagen is een kostbaar bezit en moet daarom veilig worden gestald. De caravanstalling van Buikema Stalling en Onderhoud in Kampen staat al meer dan 30 jaar voor zorgeloze en professionele stalling.

Overdekte stalling

Wij bieden uw caravan of vouwwagen onderdak in de speciaal ingerichte overdekte hallen waardoor uw caravan niet wordt blootgesteld aan weersinvloeden. De caravanstalling is schoon, goed beveiligd en geventileerd.

Alles onder één dak

Van stalling tot en met onderhoud, alles goed geregeld. In onze eigen werkplaats voeren wij als BOVAG-erkend onderhoudsbedrijf al het mogelijke onderhoud en reparaties uit aan uw caravan of vouwwagen. De werkzaamheden vinden tijdens de stallingsperiode plaats. Hierdoor kunt u aan het begin van het seizoen direct veilig op weg. Wel zo makkelijk!

Halen en brengen

Het gehele jaar door kunt u tijdens de openingstijden op afspraak uw caravan of vouwwagen halen of brengen. Voor het ophalen maakt u minimaal 4 werkdagen van te voren een afspraak. Wij halen uw caravan of vouwwagen uit de stallingsruimte en voeren de laatste checks uit. We controleren de bandenspanning, verlichting en spoelen de caravan of vouwwagen af. Zo bent u meteen klaar voor vertrek!

Haal- en brengservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de caravan te halen of te brengen naar de camping, collega dealer of onze stalling kunnen wij dat voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Tarief

Kosten voor het stallen van de caravan of vouwwagen zijn € 70,00 per strekkende meter per seizoen (jaar) inclusief btw.

Een zorgeloze vakantie begint bij Buikema Stalling en Onderhoud. Neem contact met ons op.